Bestelinformatie

Individueel jaarabonnement: € 63,22 (incl. btw)
Met een individueel jaarabonnement krijg je voor slechts € 63,22 per jaar onbeperkt toegang tot de volledige kennisbank DSM-5 Online. Met een persoonlijke inlog kun je de DMS-5-TR raadplegen op je pc, tablet en telefoon.

Proefabonnement
Met een proefabonnement krijg je toegang tot de volledige kennisbank DSM-5 Online. Voor slechts € 5,99 kun je de DSM-5 Online een maand proberen. Voor € 19,99 kun je de DSM-5 Online vijf maanden proberen. De abonnementen lopen automatisch af.

Bestellen
DSM-5 Online kun je bestellen in de Boom Psychologie en Psychiatrie webwinkel. In het bestelproces kun je kiezen voor betalen via automatische incasso of voor een factuur. Wanneer je kiest voor een factuur, dan wordt € 1,95 administratiekosten in rekening gebracht. Het proefabonnement kun je alleen met iDEAL betalen. Nadat je jouw bestelling hebt afgerond, ontvang je per mail een orderbevestiging en een activatiecode waarmee je toegang krijgt tot de DSM-5 Online.

Heb je vragen of wil je jouw abonnement telefonisch of per e-mail bestellen? Neem dan contact op met onze afdeling Klantenservice:
E: klantenservice@boompsychologie.nl
T: +31 (0)20 52 44 514 (bereikbaar tijdens kantooruren)

Groepsabonnement
Wil je meerdere medewerkers toegang geven tot de DSM-5 Online? Dat kan met een groepsabonnement. Er geldt een aantrekkelijke staffel op de reguliere abonnementsprijs. Het is mogelijk medewerkers toegang te geven op basis van een persoonlijke inlog of op basis van IP. Voor beide geldt dat medewerkers de DSM-5 Online kunnen raadplegen binnen en buiten de organisatie op pc, tablet en smartphone.

Voor meer informatie of een offerte op maat kun je contact opnemen met onze sales consultant, Martijn Scherpen:

m.scherpen@boom.nl
+31 (0)20 52 00 120
+31 (0)6 53 35 72 40

Opzeggen en wijzigen
Een individueel abonnement op DSM-5 Online heeft een looptijd van een jaar en wordt vervolgens stilzwijgend verlengd, behoudens opzegging met inachtneming van een opzegtermijn van een maand. Je kunt het abonnement opzeggen in je DSM-5 Online-account. Uiteraard is het ook mogelijk contact op te nemen met de klantenservice via klantenservice@boompsychologie.nl of telefonisch via +31 (0)20 52 44 514.

Een proefabonnement loopt automatisch af na 1 maand en hoeft niet opgezegd te worden. Groepsabonnementen kunnen niet individueel worden opgezegd. De beheerder kan wijzigingen doorvoeren in overleg met onze sales consultant Martijn Scherpen:

m.scherpen@boom.nl
+31 (0)20 52 00 120
+31 (0)6 53 35 72 40

Over Boom Psychologie & Psychiatrie
DSM-5 Online is een initiatief van Boom Psychologie & Psychiatrie, onderdeel van Boom uitgevers Amsterdam. Boom Psychologie & Psychiatrie is een gespecialiseerde webwinkel met uitgaven op het gebied van psychologie, psychiatrie, psychosociale hulpverlening en coaching. Naast uitgaven van Boom uitgevers Amsterdam bevat onze webwinkel een grote collectie titels van andere uitgeverijen in Nederland. Ga naar www.boompsychologie.nl voor ons gehele aanbod.

© 2022 American Psychiatric Association, p/a Boom uitgevers Amsterdam

Deze site geniet auteursrechtelijke bescherming. Derhalve is afdrukken niet toegestaan.