Bestelinformatie

Individueel jaarabonnement: € 63,- (incl. btw)
Met een individueel jaarabonnement hebt u voor slechts € 63,- per jaar onbeperkt toegang tot de volledige kennisbank DSM-5 Online. Met uw persoonlijke inlog kunt u de DMS-5 raadplegen op uw pc, tablet en telefoon.

Bestellen
Wilt u het gemak van DSM-5 Online ervaren? In slechts een paar stappen hebt u toegang tot de complete kennisbank.

1. Ga naar deze pagina: www.dsm5online.nl/abonneren/gegevens.
2. Vul het gegevensformulier op de pagina in.
3. Kies een betaalmethode.
4. Bevestig uw aankoop.

In het bestelproces kunt u kiezen voor betalen via automatische incasso of voor een factuur. Wanneer u kiest voor een factuur wordt € 1,95 administratiekosten in rekening gebracht.

Nadat u uw bestelling hebt afgerond bent u direct in uw DSM-5 Online omgeving. De orderbevestiging ontvangt u per mail.

Hebt u vragen of wilt u uw abonnement telefonisch of per e-mail bestellen? Neem dan contact op met onze afdeling Klantenservice:
E: klantenservice@boompsychologie.nl
T: +31 (0)20 52 44 514 (bereikbaar tijdens kantooruren)

Groepsabonnement
Wilt u meerdere medewerkers binnen een instelling of organisatie toegang geven tot de DSM-5 Online? Dat kan met een groepsabonnement.

Voor meer informatie of een offerte op maat kunt u contact opnemen met onze sales consultant, Jennefer Keyzer:

E: J.Keyzer@bua.nl
T: +31 (0)6 53 35 72 40

Opzeggen en wijzigen
Een abonnement op DSM-5 Online heeft een looptijd van een jaar en wordt vervolgens stilzwijgend verlengd, behoudens opzegging met inachtneming van een opzegtermijn van een maand.

U kunt uw particuliere abonnement opzeggen in uw DSM-5 Online account. Wanneer u bent ingelogd gaat u hiervoor naar naar 'Mijn Profiel' en abonnementsgegevens.

Uiteraard is het ook mogelijk contact op te nemen met de klantenservice via klantenservice@boompsychologie.nl of telefonisch via +31 (0)20 52 44 514.

Groepsabonnementen kunnen niet individueel worden opgezegd. De beheerder kan wijzigingen doorvoeren in overleg met onze sales consultant Jennefer Keyzer:

E: J.Keyzer@bua.nl
T: +31 (0)6 53 35 72 40

Over Boom Psychologie & Psychiatrie
DSM-5 Online is een initiatief van Boom Psychologie & Psychiatrie, onderdeel van Boom uitgevers Amsterdam. Boom Psychologie & Psychiatrie is een gespecialiseerde webwinkel met uitgaven op het gebied van psychologie, psychiatrie, psychosociale hulpverlening en coaching. Naast uitgaven van Boom uitgevers Amsterdam bevat onze webwinkel een grote collectie titels van andere uitgeverijen in Nederland. Ga naar www.boompsychologie.nl voor ons gehele aanbod.

© 2016 American Psychiatric Association, p/a Boom uitgevers Amsterdam

Deze site geniet auteursrechtelijke bescherming. Derhalve is afdrukken niet toegestaan.